Szereti az "ismered, szereted" elv mellett valami csavarral feldobni az ételeit.
Dani bevezet minket a Fine Dining világába. Lesznek finom borok és ínycsiklandozó fine dining fogások, amiket Te készítesz el!
A menü:
• Libamáj terrine, zöldalma, tokaji kaviárral
• Sertés Szűz, édesburgonya variációk, kéksajt
• A Tökéletes Madártej
Ha ez nem győzött meg, akkor nem tudjuk mi fog! Jelentkezzetek minél előbb, mert limitált férőhelyes a kurzus!
JELENTKEZÉS
Jelentkezni kizárólag a scholaculina@gmail.com-on lehet, melyben elküldjük a regisztrációhoz szükséges infókat és a bankszámlaszámot.
A workshop ára 19.900.- előre utalva.
A jelentkezés a beérkezéssel lesz végleges a jelentkezés sorrendjében, melyről visszaigazolást küldünk.
Lemondási feltételek:
• 1 héten belüli lemondásnál a befizetett összeg 50%-át tudjuk visszautalni
• Aznapi lemondás esetén a jelentkezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni, azonban a részvétel átruházható!
Cím: Székesfehérvár, Kossuth u. 14.