"Főzőcskézés" közben beszélgetünk a fermentálásról, emésztőrendszerről, miértekről, hogyanokról, tapasztalatokról, eszközökről, kivitelezésről, azaz mindenről, amit hazavihetsz és utána már otthon, egyedül, ügyesen saját magadnak fermentálhatsz és gyógyíthatod magad!
Gyógyulj otthon, egyszerűen, fillérekből!
Mit Készítünk:
• Fermentált céklalevet
• Savanyú káposztát
• Kovászt
És természetesen kóstoló is lesz!
Mire jó a fermentált étel?
• Emésztőrendszeri problémákra
• Energia visszanyerésére
• Belső világunk helyreállítására
• Kedvünk, hangulatunk feljavítására
• Cukorfüggőség megszűntetésére
• Szimbiózis helyreállítására
• És igen, FOGYÁSRA is!...
FIGYELEM
Jelentkezni kizárólag a scholaculina@gmail.com-on lehet, melyben elküldjük a regisztrációhoz szükséges infókat és a bankszámlaszámot.
A fermentációs főzőkurzus ára 5.900.- előre utalva. A jelentkezés a beérkezéssel lesz végleges a jelentkezés sorrendjében, melyről visszaigazolást küldünk.
Max létszám 12 fő.
Környezetbarát szemléletből hozz magaddal 3 db 720 ml-es klasszikus befőttes üveget, amiben a "fogásokat" hazaviheted.
Minden receptet kinyomtatva megkapsz hozzá!
Érkezés: 17.45-től.Kérlek előbb ne gyere, és ha lehet, ne is késs! Köszönöm!
Kizárólag e-mail-en keresztül, regisztráció útján, a kurzus árának befizetésével válik véglegessé a jelentkezés!
A jelentkezés sorrendben történik, 12 fő után nincs lehetőség a részvételre! Kérlek figyeld az esemény oldalát, mert ha jelezzük, hogy betelt, és utána utalsz, a jelenlét nem biztosított!
Cím: Székesfehérvár, Kossuth u. 14.