Ezen a főzőtanfolyamon azokból a finomságokból fogunk alkotni, amik a szezonban a rendelkezésünkre állnak. Lesz itt gyömbér, friss koriander, karfiol, cékla, rukkola, édesburgonya, köles, áfonya és mindezt egyszerűen, könnyen, ízletesen, ahogy tőlem már megszokhattátok.
Az ételek elkészítése közben arról is fogunk beszélgetni, hogy így a tél vége felé közeledvén mivel is érdemes újjáéleszteni a lelassult emésztésünket, feljavítani a kedélyállapotunkat, valamint hogy hogyan tudjuk a szervezetünket segíteni a „szelíd” méregtelenítésben.
Amit készítünk
• Gyömbéres-korianderes karfiolkrém leves
• Lilahagymás-körtés céklaragu rukkolával édesburgonyás zabfasírttal
• Köles „túrókrém” lime-os áfonyazselével
FIGYELEM
Jelentkezni kizárólag a scholaculina@gmail.com -on lehet, melyben elküldjük a regisztrációhoz szükséges infókat és a bankszámlaszámot.
A kurzus ára 13.900.- előre utalva. A jelentkezés a beérkezéssel lesz végleges a jelentkezés sorrendjében, melyről visszaigazolást küldünk.
Max létszám 10 fő.
Az “ott leszek” jelölés nem elég!
Kizárólag e-mail-en keresztül, regisztráció útján, a kurzus árának befizetésével válik véglegessé a jelentkezés.
A jelentkezés sorrendben történik, 10 fő után nincs lehetőség a részvételre!
Cím: Székesfehérvár, Kossuth u. 14.