Programkereső

Bekukkantó – Nyitott műhelyfoglalkozások

Ingyenes
A Bekukkantó program keretében bárkinek lehetősége van kipróbálnia magát a Művészetek Házában működő szakkörök tevékenységeiben.

MINDENNAP ÉRTÉKET ADUNK
A Kultúrházak éjjel-nappal országos rendezvénysorozat keretein belül:

A Bekukkantó program keretében bárkinek lehetősége van kipróbálnia magát a Művészetek Házában működő szakkörök tevékenységeiben, és ha valamelyik foglalkozás Önnek vagy gyermekének elnyeri tetszését, valamint szívesen csatlakozna a műhely folyamatos munkájához, lehetőség van arra, hogy Ön vagy gyermeke is a szakkör tagjává váljon!

Minden szükséges eszközt a szervezők biztosítanak, a foglalkozásokon készült tárgyakat, álarcokat a készítője hazaviheti!

10.00–17.00 Farsangváró kerámiakészítő foglalkozás
Helyszín: Alagsor, kerámiaműhely
A foglalkozáson lehetőség lesz agyagból farsangi álarcokat, illetve Valentin-napi szíveket készíteni laptechnikával. Minden szükséges eszközt a szervezők biztosítanak, a foglalkozásokon készült tárgyakat, álarcokat a készítője hazaviheti!

10.00–13.00 Kreativiti műhelyfoglalkozás
Helyszín: Tükrös terem
A kézműves foglalkozás keretében bárki kipróbálhatja a gyertyamártás technikáját, valamint készíthetnek „zajkeltőt” papír anyagból ragasztás technikával. Minden szükséges eszközt a szervezők biztosítanak és a foglalkozásokon készült tárgyakat a készítője hazaviheti

14.00–17.00 Fafaragó műhelyfoglalkozás
Helyszín: Alagsor, fafaragóműhely
A műhelyfoglalkozás keretében propellereket, pörgettyűket és figurákat faraghatnak az ide látogatók. Minden szükséges eszközt a szervezők biztosítanak, a foglalkozásokon készült tárgyakat a készítője hazaviheti.

14.00–17.00 Kosárfonó műhelyfoglalkozás
Helyszín: Alagsor, E terem
A műhelyfoglalkozás keretében szappantartót készíthetnek vendégeink vesszőből, fonás technikával. Minden szükséges eszközt a szervezők biztosítanak, a foglalkozásokon készült tárgyakat a készítője hazaviheti.

14.00–17.00 Bőrműves műhelyfoglalkozás
Helyszín: I. emelet, Lila terem
A műhelyfoglalkozás keretében bőrből övet és övtáskát készíthetnek a résztvevők fűszálvágás és vékonyítás technikákkal. Minden szükséges eszközt a szervezők biztosítanak, a foglalkozásokon készült tárgyakat a készítője hazaviheti.

14.00–17.00 Szövő műhelyfoglalkozás
Helyszín: I. emelet, Lila terem
A műhelyfoglalkozás keretében mintakendőt készíthetnek a résztvevők gyapjúból állókereten. Minden szükséges eszközt a szervezők biztosítanak, a foglalkozásokon készült tárgyakat a készítője hazaviheti.

Műhelyfoglalkozásainkról információ:
Nagyné Cziráki Éva
+22/313-175
nczeva@gmail.com

Az esemény a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00455 „Kismesterségek kis ünnepe a székesfehérvári katasztert is megismerő közönség számára” projekt keretében valósul meg.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.