Programkereső

Intimfitness bemutató óra

Ingyenes
Preventív szemléletű, gátizom-fókuszú Intimfitess tanfolyamot szervezek nem csak nőknek. Szeretettel várom az érdeklődőket egy ún. nulladik órára, a tanfolyamról és az intim egészségről szóló tájékoztatóra.

Minden induló tanfolyamot megelőz egy 0. óra, mely során megismerjük a gátizmokat, szó esik az intim egészségről, a területhez kapcsolódó betegségekről és az azok kialakulását segítő rizikófaktorokról. Erre az órára várom az érdeklődőket 2020. január 29-én szerdán 12:00-13:00-ig a fizio 2.0 Mozgásstúdióban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A "Nulladik", ingyenes óra menete:

Kb. 40 perc elméleti ismeretátadás a medencefenéki izmok jelentőségéről prezentáció formájában, 15 perc bemelegítés medencemobilizációval és elongációkkal, majd kérdések megválaszolása, kötetlen beszélgetés az érdeklődőkkel.

Mindazoknak ajánlom az Intimfitness órák látogatását, akik prevenciós céllal szeretnék megtanulni gátizmaik tudatos edzését, és megalapozni intim egészségüket az 5 héten át tartó tanfolyam elvégzése által. Az Intimfitness órák gyakorlatai egymásra épülnek, a terhelést folyamatában növelve. Az első 3-4 alkalommal alapozzuk meg a medencefenéki izmokkal végzendő erőt-, gyorsaságot- és állóképességet fejlesztő gyakorlatokat. Ezeken az órákon a fő szempont az izoméreztetés, a rejtett izmok koordinált, tudatos használatának megtanulása. Közben természetesen bekapcsolódnak a külső izmok megmunkálását szolgáló alakformáló gyakorlatok, nyújtások, lazítások, és a légzőgyakorlatok is.

Rólam és a tanfolyamról további információt a rejtettizmok.hu honlapomon, az info@rejtettizmok.hu e-mail címen, messengeren, vagy akár személyesen a 30 274 0069-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Részletek a facebook-on.

Az erő benned van. Tanuld meg használni! Segítek.

Peringer Orsolya

feleség, kétgyermekes anyuka, gyakorló testnevelő, gyógytestnevelő, intimfitness oktató és intim medical specialista

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Sár utca 1.